RSS Feed

La etajul următor , vă rog !

 

Viața ne oferă soare și ploi , care se transformă uneori în furtuni . Fiecare etapă din viața noastră are un rol și trebuie acceptată așa cum este . Se zice că trebuie să ierți , dar să nu uiți niciodată . Câteodată e bine să uităm și să mergem mai departe . Nicicând nu vei putea trece la următorul capitol din viața ta , dacă încă îl citești pe anteriorul . Dacă liftul e blocat , cum poți urca la etajul următor ? Nu vei găsi niciodată fericirea dacă nu te desprinzi de lucrurile ce îți fac rău , dacă nu lași trecutul în urmă , nicicând nu te vei putea bucura de prezent sau de viitor .

Întotdeauna este bine să știi când s-a terminat o anume etapă din viață și să accepți sfârșitul acesteia . Este extrem de important să știi să închizi o ușă a unei camere din viața ta la momentul oportun . Să știi să te detașezi de acea perioadă și să mergi mai departe , către alta . Nu putem trăi prezentul dacă încă ducem dorul trecutului , lucrurilor ce au fost , oamenilor ce-am iubit . Trecutul e .. ei bine , trecutul e trecut . A fost . Nu va mai reveni niciodată , nimeni nu ți-l va înapoia .

Nu te agăța de lucrurile ce le-ai săvârșit demult . Greșelile fac parte din noi , din felul nostru de a fi , din faptul că suntem oameni , iar oamenii întotdeauna fac erori . Trebuie să învățăm din greșeli pentru că doar așa vom putea înainta . Fiecare amintire pe care o ai , fiecare om ce te-a rănit , fiecare cicatrice , vizibilă sau nu , te reprezintă , au un anume loc acolo , în inima ta . Nu încerca să le ștergi sau să le repari . Doar pune-le deoparte , într-o cutie din sufletul tău , unde să ai acces la ele cândva , când poate îți vor folosi . Nu încerca să fugi înapoi la ele , ci doar privește-le . Uită-te atent , analizează-le din perspectiva celei ce ești acum , nu din perspectiva omului ce-ai fost .

Viața se află înainte  , nu înapoi . Îndiferent de cât de greu e sau cât de mult doare , mergi mai departe ! Pășește mai departe pe plaja vieții tale .

Reclame

7 responses »

  1. foarte adevarat..no comment la ce ai relatat! :*

    Răspunde
  2. Ai dreptate în tot ceea ce ai spus… foarte mare dreptate. În schimb, uneori e foarte greu să treci mai departe, să laşi trecutul să fie trecut… greu.

    Răspunde
  3. viata se afla inainte…viata se afla inainte..gata asta o sa fie motto ul meu 😀 :*

    Răspunde
  4. Pingback: despre oameni frumoși numai de bine ! | Cristina Ioana Florea ♥

coșul cu rufe murdare. lasă și tu ceva.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: