RSS Feed

Nu toate vânătăile sunt de la căzăturile pe scări !

       Unele vânătăi apar în urma unei loviri accidentale de un scaun sau o masă , altele din căzutul pe scări , însă majoritatea apar din vina bărbaților ! Una din trei femei suferă de o formă de agresiune domestică pe parcursul vieții . 

       Dragile mele , nu-s eu cea mai experimentată ființă de pe lumea asta , însă un sfat vă dau : nu credeți în „palma din dragoste” . Nu așa un bărbat își poate arăta afecțiunea față de o femeie , există alte 1000 de moduri , dar , cu siguranță , nu ăsta . După prima pală vine și a doua , și a treia și așa mai departe , până ajungem să scriem o carte în care fiecare capitol să reprezinte o palmă , sau , mai grav , un pumn . Nu acceptați asta ! Învățați să spuneți „NU!” . Nu fiți naive , nu e cazul să întoarceți și celălalt obraz ! Trebuie să întoarceți spatele și să plecați 😉 nu există „o fată trebuie să fie lovită doar cu o floare” . Că și floarea-soarelui e o floare , și , când un bărbat o să-ți dea peste față cu coada acelei „flori” , poți spune „adio” tenului tău normal și „bun-venit!” unei nuanțe de violet , în cel mai bun caz. Nu! Femeile nu merită să fie lovite ! Când un bărbat a îndrăznit să ridice tonul la tine sau să te jignească spunându-ți în nu știu ce fel sau adresându-ți un „fă” , nu o face din dragoste . Acel bărbat nu merită nici 0,00001% din atenția ta , acel bărbat nu merită nimic mai mult decât abandonarea . Sunt alți 1000 de bărbați și , din ăștia 1000 , cel puțin jumătate , în loc să te lovească , te-ar aprecia . 

     Spune „NU!” violenței în cuplu ! Meriți mai mult 😉

Reclame

13 responses »

 1. sunt absolut de acord. absolut de acord. ca victima din copilarie a brutalitatii masculine, spun si eu acelasi lucru.
  important este ca femeile sa inteleaga nevoia de a fi demne, indiferent cat de greu le-ar fi, daca ar recunoaste prin ce trec.
  spor-t. 🙂

  Răspunde
 2. Foarte bun postul, foarte mare dreptate ai. În general, după câte am citit, pentru că nu pot spune că am experimentat asta, prima palmă este urmată de următoarele şi într-un final de bătăi crunte, care pot sfârşi tragic. Auzim şi vedem la ştiri tot felul de adevărate tragedii care au plecat de la o relaţie de „iubire” de acest tip.

  Răspunde
 3. Iar ai scris „jicnească”

  Răspunde
 4. Valabil si pt femeile care agreseaza barbati, si pentru parintii care isi bat copiii, si pentru copiii care indraznesc sa loveasca parintii…
  Violenta NU e o solutie. Bravo!!!!

  Răspunde
 5. sa dea barbata miu in mine…pfaaa poi nu fac parte n parte cu el? :))))
  te pupic

  Răspunde
 6. Felicitari pentru articol!

  Răspunde
 7. fac si eu asemeni Klaudiei..parte in parte cu el! 🙂

  Răspunde
 8. Cei care lovesc femeile, nu pot fi numiţi bărbaţi:)

  Răspunde

coșul cu rufe murdare. lasă și tu ceva.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: