RSS Feed

Bucură-te de lucrurile mărunte :)

      Viața este scurtă , cu toții știm asta . Tot ceea ce trebuie să facem e să o trăim , așa cum ne este dată , cu bune , cu rele , să ne bucurăm de ea . Oamenii trec cu vederea lucruri ce contează cu adevărat , lucruri simple , dar minunate , ce ne fac existența mai frumoasă . Toată lumea se bucură când primește sau vede o mașină cu nu știu câți cai putere , sau un Iphone , sau un laptop , o casă , dar cine se bucură la fel de mult la vederea unui apus de soare ? la vederea unui cer înstelat ? la vedere unui câmp plin de maci ? Nimeni nu pune mare preț pe lucrurile astea care contează cu adevărat . 

      Bucură-te de viață și nu te uita înapoi . Bucură-te de fiecare rază pe care Soarele ți-o dăruiește , de fiecare picătură de ploaie ce-ți spală fața , de fiecare cățel ce latră la urechea ta , de stelele ce te veghează noaptea , de oamenii ce te iubesc , de iubitul sau iubita ce-ți zâmbește , bucură-te de cele mai mici lucruri pentru că într-o zi vor înceta să existe . 

Reclame

9 responses »

 1. mare dreptate ai ! suntem prea orbi si insensibili!

  Răspunde
 2. mi ai placut mult gandurile tale de astazi! :*:*:*
  eu imi lungesc viata. dorm mai putin, lol :))
  glumesc

  Răspunde
 3. azi esti pusa pe fapte mari :))

  Răspunde
 4. Mare dreptate ai. Poate se vor trezi, cu timpul, şi cei care, în goana lor după material au uitat să-şi trăiască viaţa, să facă în aşa fel încât să se bucure de ea. Poate după ce vor avea suficient, vor ajunge la concluzia firească că „să ai” nu este definitoriu şi nu înseamnă „să trăieşti”, „să iubeşti” şi „să te bucuri”.

  Răspunde
 5. eu ma bucur de ea 😉

  Răspunde
 6. I really like your blog.. very great colours & theme. Did you create this web page yourself? Plz reply back again as I’m looking to create my own website and would love to know wheere u received this from. thanks

  Răspunde

coșul cu rufe murdare. lasă și tu ceva.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: