RSS Feed

medalie de aur pentru România

Sandra Izbașa a reușit să obțină – la Jocurile Olimpice de la Londra – medalie de aur la proba de sărituri la sol.  Aceasta a fost notată în finală cu 15.383, la prima săritură, şi cu 15.000, la acea de-a doua, iar cu media de 15.191 a obţinut medalia de aur, a opta câștigată de România la J.O. . Tânăra a declarat emoționată : „Dedic aceasta medalie fiecarui roman in parte. Va iubesc!” .

După nouă zile ale competiţiei olimpice, România deține opt medalii cucerite astfel: aur – Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sol); argint – Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere) şi echipa masculină de sabie; bronz – echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere) . Aceste rezultate mă fac mândră că sunt româncă și cred că și pe voi . Din punctul meu de vedere, astfel de știri ar trebui să ocupe paginile ziarelor din România, nu articole despre Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu sau alte mari vedete din țară.

 

Reclame

6 responses »

 1. congratulations! Romania is a beautiful country with talented people ! 🙂

  Răspunde
 2. arbitrele iar si-au dat in petic! medaliate cu argint si bronz cu note mari pentru sarituri ratate, unde depunctarile trebuia sa fi fost mari, nu asa de forma. asa ca suspansul pe care l-au lasat inaintea afisarii notei romancei nu se justifica deloc, media sariturilor Sandrei fiind dupa executie mult mai mare decat adversarele americanca si rusoaica. politica in schimb sicaneaza si umbreste mult din fair play. dovada ce s-a intamplat la cal, unde ultimul sportiv, britanicul a fost saltat sa ajunga la cota obtinuta de multiplul campion european si mondial, maghiarul Berezski. Frustrare mai mare decat sa fii egalul prin punctaj al campionului, dar medaliat cu argint, caci la olimpiade egalitatile nu-s permise, e dureros la culme.

  Răspunde
 3. Meritam mai multe medalii dea aur.

  Răspunde
 4. Ai dreptate – suntem mândri cu olimpicii noştri! Îmi pare rău că în timpul cât nu-i Olimpiadă nu ne gândim la ei, nu îi apreciem la fel de mult. Ai din nou dreptate, despre ei ar trebui să se scrie în presă, nu despre tot felul de neaveniţi/te care nu ies în evidenţă decât prin … felul de-a se îmbrăca sau „perlele” pe care le scot pe gură odată ce-o deschid.

  Răspunde
 5. Romania te salut! Bravo lor!

  Răspunde

coșul cu rufe murdare. lasă și tu ceva.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: