RSS Feed

Profită de fiecare secundă!

        Odată ce te maturizezi înveți că și acea persoană care trebuia să-ți  fie mereu alături probabil va înceta s-o facă. Vei avea inima frântă și, la rândul tău, vei frânge alte inimi. Timpul zboară, spre deosebire de alte lucruri, timpul nu e precum un bumerang, nu se mai întoarce niciodată. Așa că fă mai multe fotografii, râzi mai mult, iartă repede și iubește ca și când niciodată nu ai avut inima rănită. Viața vine fără termen de garanție, fără o a doua șansă. Trebuie doar să trăiești viața la maximum, spune celor din jurul tău ce simți cu adevărat pentru ei, vorbește deschis, dansează în ploaie, strânge mâna cuiva, sărută pe cineva față de care simți ceva și nu-ți fie frică să arăți, adormi privind soarele cum răsare sau stai până târziu în noapte privind stelele, zâmbește până simți că te doare fața. Nu-ți fie frică să riști sau să te îndrăgostești, și, mai presus de toate, trăiește prezentul pentru că fiecare secundă pe care o petreci fiind supărat și nervos e o secundă de fericire pe care nu o vei putea recupera! 

Reclame

14 responses »

 1. imi place pozaaaaa! si postul bineinteles! 🙂

  Răspunde
 2. bune indemnuri. si conforme cu viata, pentru ca, da, cel mai des esti dezamagit sau dezamagesti. in cel mai bun caz, fara sa vrei.
  important este sa o iei de la capat. 🙂

  Răspunde
 3. frumos si din adancul sufletului , scris!iti doresc ca tocmai tu, sa simti si sa faci aceste lucruri cat de des poti!
  mult noroc, Cristina!

  Răspunde
 4. Odată ce te maturizezi înveți că și acea persoană care trebuia să-ți fie mereu alături probabil va înceta s-o facă.- inca sunt in acest punct si pas cu pas ajung la celelalte lucruri despre care ai scris:)

  Răspunde
 5. Foarte frumos. Data viitoare cand ploua , o sa dansez desigur :)) nu am mai facut asta de cand eram micuta.. am si uitat cum e…tot ce ai spus e foarte adevarat…timpul ni se prelinge printre degete…

  Răspunde
 6. „fă mai multe fotografii, râzi mai mult, iartă repede și iubește ca și când niciodată nu ai avut inima rănită.” ahhh ce mi place!!! asa zuzi!! :*:*:*:*

  Răspunde
 7. ….intr-o zi ,pe cand baiateleul meu era mic ,l-am intrebat curioasa ,ce vrea sa se faca atunci cand creste mare,iar el mi-a raspuns : acum sunt mic ,nu vreau sa ma gandesc,acum vreau doar sa ma joc ,voi vedea 😀 …pup Cristina, zi frumoasa plina de bucurii !!!!

  Răspunde
 8. e Ronaldo si m-a invatat si pe mine sa ma joc 😀 ,pup tare Crisuletz ,iubeste si fa ce vrei !!!!!

  Răspunde

coșul cu rufe murdare. lasă și tu ceva.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: