RSS Feed

06.09.2012

     

Nu vei putea niciodată să-i faci să te iubescă, cel puțin nu pe toți. Și chiar dacă ai putea, asta ar înseman să te schimbi după bunul lor plac, după dorințele lor și preferințele lor. Și dacă te-ai schimba, nu ai mai fi tu. Și ai ajunge într-un final să realizezi că nu îi poți face să te iubească, pentru că ceea ce iubesc ei nu ești tu. E acel manechin făcut din bucățile preferințelor și gusturilor lor. O păpușă, o marionetă a societății, o încercare eșuată de a fi pe placul tuturor. De ce să faci asta? De ce ai vrea să faci asta? Pentru că e mai ușor să fii ceea ce vor alții decât să fii ceea ce ești tu. Să fii ceea ce ești tu înseamnă să fii suficient de puternic pentru a lupat cu cei ce vor să te schimbe și să te transforme.

Reclame

4 responses »

 1. Poate vei putea să îi faci să te placă, dar doar vei avea senzația că te plac, pentru că atunci când vei fi plăcută de cei ce nu te plac, vei fi o altă persoană.

  Răspunde
 2. Adevarat ai zis. E mai important sa gasesti persoane care te vor asa cum esti, si te tin de mana oricand.

  Răspunde
 3. Ai dreptate! Pacat ca am ajuns la aceasta concluzie mai tirziu decit trebuia..atunci cind fiecare incerca sa ma modeleze (brrr). Bine ca mi-am gasit puterea de a ma schimba 🙂 Mi-a placut!

  Răspunde
 4. iubeste si fa tot ce vrei,cine te place ,te place asa cum esti ,nu e nevoie sa te schimbi pentru nimeni niciodata…..pup !!!

  Răspunde

coșul cu rufe murdare. lasă și tu ceva.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: